fbpx
Шоу-бізнес

Кейт Аптон підтвердила свій роман з Максимом Чмерковським

  Інформація про те, що Максим Чмерковський зустрічається з американською моделлю Кейт Аптон, підтвердилася.

Свої відносини з першим героєм українського шоу «Холостяк» Максимом Чмерковським Кейт Аптон підтвердила в інтерв’ю одному з нью-йоркських телешоу в четвер. На пряме запитання, чи правда, що Кейт Аптон зустрічається з Максимом Чмерковським, модель впевнено відповіла: «Так!», при цьому коротко але ємко описавши свого коханого: «Він дуже милий».

Нагадуємо, що перші чутки про роман Кейт Аптон і Максима Чмерковського з’явилися приблизно чотири місяці тому. Тоді 33-річний Максим відвідав вечірку на честь 21-річчя моделі. До слова, до цього самого моменту Кейт Аптон наполегливо заперечувала всі плітки, запевняючи, що вони з українським красунчиком всього лише друзі.

У червні друзі Максима Чмерковського говорили про те, що відносини танцюриста і моделі знаходяться на зовсім ранній стадії, і що Максим тільки домагається від Кейт взаємності і намагається досягти в їх відносинах стабільності. Однак з того моменту ні Кейт Аптон, ні Максим Чмерковський ніяк не коментували дані чутки то цього самого інтерв’ю 21-річної моделі.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: