fbpx
Політика

Зміни до Податкового кодексу суди можуть використовувати проти кандидатів у президенти – Магера

Заступник голови Центральної виборчої комісії України Андрій Магера вважає, що внесені зміни до податкового законодавства в майбутньому можуть відгукнутися політикам. На його думку, суди можуть посилатися на нові норми Податкового кодексу під час президентських виборів у 2015 році і не допускати до гонки деяких кандидатів. Про це Андрій Магера заявив журналістам у п’ятницю, 25 жовтня.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Я не думаю, що тут будуть якісь питання до Центральної виборчої комісії. Але які будуть судові рішення – мені зараз складно сказати, і яким чином вони будуть приймати рішення, на основі якого законодавства, що будуть враховувати і що не будуть» – підкреслив при цьому заступник голови ЦВК.

У той же час Андрій Магера вважає, що прийняті поправки регулюють більше взаємини між державою та платниками податків. У виборчому процесі використовуються дещо інші норми. Всі вони чітко обумовлені в Конституції і законі про вибори глави держави. На основі саме цих документів буде діяти ЦВК на президентських виборах у 2015 році.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: