fbpx
Футбол

Анчелотті: “Час Роналду прийшлов”

 Головний тренер мадридського «Реалу» італієць Карло Анчелотті вважає, що форвард «вершкових» Кріштіану Роналду є головним претендентом на отримання «Золотого м’яча». На думку італійського фахівця, Роналду повинен випередити француза Франка Рібері з «Баварії» і гравця «Барселони» Ліонеля Мессі.

 «Я вважаю, що час Кріштіану Роналду прийшлов. Він повинен випередити як Рібері, так і Мессі. Роналду дивовижний гравець. Він неймовірно серйозний», – міркує головний тренер «Королівського клубу» Карло Анчелотті.

 Нагадаємо, що «Золотий м’яч» вручається найкращому гравцеві року. Одним з претендентів на нагороду є аргентинець Ліонель Мессі, який і є володарем нагороди в останні чотири роки. Португалець Кріштіану Роналду останні два роки займав другу сходинку рейтингу. Цього року церемонія вручення нагороди кращому гравцеві планети пройде в Цюріху 13 січня.

 В даний момент Кріштіану Роналду є кращим бомбардиром команди в поточному сезоні, він забив 15 голів: 8 в чемпіонаті Іспанії, і 7 у трьох стартових турах групового етапу Ліги Чемпіонів.

 За матеріалами: sport -express.ua

 

Читайте також: