У 6-й день Всесвітніх ігор бойових мистецтв росіяни завоювали 13 медалей

На Всесвітніх іграх бойових мистецтв, що проходять в Санкт -Петербурзі, протягом шостого дня змагань російські спортсмени завоювали тринадцять медалей – сім золотих і шість срібних.

Сурхан Асадулаев святкував перемогу в грепплінгу у ваговій категорії до 66 кг, у фінальній сутичці він взяв верх над суперником і своїм товаришем по команді співвітчизником Зайнутдіном Зайнуковим, а Олег Багов у ваговій категорії до 77 кг переміг іншого росіянина Магомеда Абдулкадірова. Срібло у ваговій категорії дісталося ще одному члену російської збірної Альберту Дураєву у ваговій категорії до 84 кг.

У жінок у цій дисципліні золото для російської команди принесла Марія Шкаварунец ( до 58 кг).

Related Post

Золото в командних змаганнях завоювали російські спортсмени і в греко-римській боротьбі. У тайському боксі золоті медалі в скарбничку російської збірної принесли Артем Левін (81), Артем Вахітов (91) і Зайналабід  Магомедов (71). Срібло дісталося Арсланові Багунову (54) та Олександру Абрамову (57).

У жінок у цій дисципліні срібною призеркою стала Наталія Дьячкова, яка стала другою у ваговій категорії до 54. Змагання в Петербурзі, що включають 15 видів боротьби, триватимуть до 26 жовтня.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment