fbpx
Політика

Мельника помітили з Піскуном у Каліфорнії

  Днями в американському місті Сент-Маркус був помічений колишній ректор Петро Мельник та особа, вельми схоже на колишнього Генерального прокурора України Святослава Піскуна. Про це повідомляють представники УНН. За даними агентства, схожий на Мельника чоловік був помічений в одному з пабів.

"Піскун був помічений в компанії колишнього ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника", – прокоментували ситуацію в агентстві.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За припущеннями джерела, колишній генпрокурор України Святослав Піскун міг проконсультувати Мельника і дати йому поради щодо подальших дій, які допоможуть екс-ректору уникнути покарання, як на території США, так і на території України.

У свій час колишній генпрокурор Святослав Піскун неодноразово заявляв, що знає, де знаходиться Мельник. За словами Піскуна, Мельник не залишав територію України. У ЗМІ з’являлася різна інформація про місцезнаходження Мельника, проте пізніше вона не підтверджувалася. За останніми даними, Петро Мельник вже кілька місяців перебуває в США, куди він втік з-під домашнього арешту.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За матеріалами: УНН 

Читайте також: