fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Чорноморець» – «Лудогорець». Анонс матчу

У четвер в Одесі, на стадіоні «Чорноморець» в рамках групового етапу Ліги Європи пройде матч «Чорноморець» – «Лудогорець». Початок зустрічі – о 22:05, розсудить команди румунський арбітр Олександру Тудор.

Пряма трансляція матчу запланована на каналі «Футбол».

Нагадаємо, що болгарський «Лудогорець» почав Лігу Європи з двох перемог, тому наставник одеситів Роман Григорчук назвав цю команду головним фаворитом групи. Варто відзначити, що Григорчук вже взагалі не раз видавав компліменти болгарам після жеребкування. Тому сьогодні в Одесі варто очікувати не менш важкого матчу, ніж з голландським ПСВ.

Додамо, що минулої неділі «Чорноморець» зіграв дуже складний матч на виїзді проти «Металіста», вистоявши в Харкові на нульову нічию. У тій зустрічі через пошкодження одесити втратили Джа Джеджу і Самодіна. Незважаючи на це, у Джа Джеджу ще є шанси зіграти з «Лудогорцем».

Щодо традиційної ротації складу команди, то напевно можливість відпочити Роман Григорчук приберіг для своїх підопічних на матчі з «Говерлою» у Прем’єр-лізі і «Дніпром» у кубку України. Не секрет, що домашній матч проти «Лудогорця» у Лізі Європи має для «Чорноморця» важливіше значення, ніж найближчі зустрічі в чемпіонаті та кубку країни.

Цілком можливо, що з перших хвилин матчу сьогодні слід чекати виходу тріо Гай-Бобко-Ковальчук. Саме це тріо помітно краще закриває середину поля. Крім того, в матчах єврокубків зможе вийти на поле і Антонов, який пропустив якийсь час через дискваліфікацію.

Болгари прибули до Одеси практично в бойовому складі. Однак головна проблема в тому, що «Лудогорець» в останньому матчі вперше програв у чемпіонаті Болгарії, поступившись вдома «Літексу» 2:4. Можливо, що після цього головний тренер Стойчо Стоєв вдасться до ротації складу.

За матеріалами: football.ua

Читайте також: