fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Пасуш Феррейра» – «Дніпро». Анонс матчу

Сьогодні ввечері у португальському Гімарайнш, на стадіоні «Будинок Афонсу Енрікеш» в рамках групового етапу Ліги Європи пройде матч «Пасуш Феррейра» – «Дніпро». Початок зустрічі – о 22:05, розсудить команди швейцарський арбітр Тоні Шапрон.

Пряма трансляція матчу запланована на каналі «2+2».

Відзначимо, що після програшу на «Дніпро-Арені» італійській «Фіорентині» два матчі проти «Пасуша» мають стати для «Дніпра» головними у боротьбі за вихід у 1/16 фіналу. Примітно, що навіть випадку 4-х набраних очок у протистоянні з «Пасуш», підопічні Рамоса зроблять свої шанси на потрапляння в 1/16 фіналу дуже великими. Шість очок у матчах з португальцями фактично виведуть «синьо-біло-блакитних» у наступний раунд Ліги Європи.

Швидше за все, сьогодні іспанський фахівець продовжить експерименти з ротацією. Нагадаємо, що в матчі з «Карпатами» у Прем’єр-лізі взагалі не грали Коноплянка і Ротань, які повинні вийти сьогодні з перших хвилин. Крім того, є велика ймовірність побачити в старті і інших відсутніх футболістів основи – Стрініча і Мазуха. З найближчого резерву «дніпрян» у стартовому складі очікується Нікола Калініч. Додамо, що у разі хорошої форми місце в основному складі зможе зайняти і Жуліано, який через травму пропустив останні 2 місяці.

Однак це лише припущення, тому що розгадати задумки Хуанде Рамоса часто просто нереально. Можна сміливо говорити лише про те, що не вийдуть на поле  – Влад, Кулаков, Кравченко і Кобахідзе.

Варто відзначити, що для «Пасуша» домашній матч з «Дніпром» є вкрай відповідальним, враховуючи невпевнений виступ у Лізі Європи. В принципі, для підопічних Коштіньї кожна наступна гра важлива, так як перемога в Кубку Ліги над «Олівейренсе» з першого дивізіону стала тільки другою для «Пасуша» в цьому сезоні.

За матеріалами: football.ua

Читайте також: