fbpx
Шоу-бізнес

Шерон Стоун отримала нагороду Peace Summit Award

 У Варшаві врученням спеціальної нагороди голлівудській актрисі Шерон Стоун завершилася 13-а зустріч лауреатів Нобелівської премії миру.

Актриса Шерон Стоун отримала започатковану лауреатами нагороду Peace Summit Award за підтримку зусиль, спрямованих на боротьбу зі СНІДом. Шерон Стоун, звертаючись до учасників зустрічі, говорила про проблеми африканських жінок. Шерон Стоун сказала: «Коли я почала боротьбу зі СНІДом, у світі було 11 мільйонів хворих. Ніхто не хотів слухати мене, кількість хворих зростала і зростала, а вакцини і ліків все не було. Зібрані нашим фондом гроші пішли на розробку ліків для тих, у кого немає коштів для лікування».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

У довгому списку заслуг Стоун – участь у благодійних вечірках, на яких збиралися гроші для лікування хворих на СНІД, співпраця з організацією amfAR, що досліджує згубний вірус і громадська діяльність.

Ініціативу про проведення даного заходу і вручення премії висунув ще 14 років тому Михайло Горбачов, який цьогоріч не зміг приїхати до Варшави через проблеми зі здоров’ям. До слова, серед лауреатів нагороди, як правило, актори та співаки-філантропи та меценати: Боно, Пітер Гебріел, Енні Ленокс з групи Eurythmics, Джордж Клуні, Шон Пенн та інші.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: