fbpx
Новини світу

Перша пропозиція Онищенка на новій посаді – заборонити енергетику

 Покинувши пост голови Росспоживнагляду і зайнявши крісло помічника прем’єр – міністра РФ, Геннадій Онищенко активно включився в діяльність. Точніше, продовжив наполягати на введенні заборон на той чи інший вид продукції.

 Першим видом товарів, про шкоду яких заявив поки ще головний санітарний лікар Росії, стали енергетичні напої. Виступаючи в ефірі радіостанції «Ехо Москви», помічник прем’єр – міністра заявив, що енергетики вкрай шкідливі, і їх слід заборонити. "Енергетики – це дуже велике зло. Вони з’явилися 15-20 років тому, інтенсивно завойовують наш ринок. Це елемент молодіжної субкультури, який має субаціонний ефект – це і алкоголь, і певні наркотизатор", – заявив Онищенко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 З думкою журналістів про те, що подібні напої можна вживати як засіб для підвищення працездатності, помічник голови уряду не погодився. "Це повне неподобство, яке в принципі треба заборонити продавати в нашій країні. Щоб бути бадьорим, треба висипатися, вести здоровий спосіб життя, займатися фізичною активністю, не хворіти і одягатися по сезону", – заявив Онищенко.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Енергетичні напої (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: