fbpx
Новини світу

Охоронець дочки президента Узбекистану втік з країни

 Над старшою дочкою президента Узбекистану Гульнарою Карімовою згущуються хмари. За повідомленнями місцевих ЗМІ, за два останні місяці країну покинули вже кілька впливових осіб з її оточення, а напередодні втік з Узбекистану начальник служби охорони.

 Сама Гульнара не може залишити країну – прикордонслужби беззаперечно виконують наказ її батька і відмовляють Карімовій у виїзді за кордон. Наприклад, у вересні вона мала намір відвідати Нью – Йорк, але їй було відмовлено в поїздці без пояснення причин.

 Кілька комерційних телевізійних каналів, що належать дочці президента, призупинили мовлення, в офісах проходять «серйозні перевірки» на підставі підозр у «недотриманні умов ліцензії та організації незареєстрованих грошових оборотів». Сама Гульнара і співробітники підконтрольних їй структур пов’язують те, що відбувається, з невдоволенням Іслама Карімова висловлюваннями своєї дочки в соціальних мережах. Наприклад, 17 жовтня Карімова написала в Twitter про захоплення своєї матері окультними ритуалами – літня жінка, за словами її дочки, «запалює зі свічок зірку і вішає на двері сухі палиці».

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Раніше Гульнара Карімова розглядалася в якості можливої ​​спадкоємиці свого батька на пост президента країни. Але з тих пір, як вона стала «невиїзною», в політичні амбіції дочки Карімова вже ніхто не вірить. Та й іміджу серйозного політичного діяча сприяє лише участь Гульнари Карімової в численних благодійних проектах. В іншому ж її поведінка мало відповідає статусу кандидата на пост голови країни. Приміром, вона надто захоплена фешн – індустрією: випускає косметику, ювелірні прикраси, одяг під брендом Guli. Крім того, Гульнара Карімова широко відома як поп – виконавиця під сценічним псевдонімом Гугушев (GooGoosha).

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

GooGoosha (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: