fbpx
Політика

Митрофанов: “Призначення Онищенка на посаду помічника прем’єра вважаю правильним”

 Депутат Державної думи Олексій Митрофанов дав свої коментарі призначенням колишнього керівника Росспоживнагляду Геннадія Онищенка на посаду помічника прем’єр – міністра.

 «Я вважаю, що вже склалася така традиція, коли керівників великих відомств після звільнення призначають на посаду помічника прем’єра. Наприклад, помічником Дмитра Медведєва був Букаєв, який раніше був на посаді керівника податкової служби. Ось тепер і Геннадія Онищенка призначили на посаду помічника прем’єра. Мені здається, що це абсолютно правильно, так як це дуже важливі і досвідчені люди, які мають вплив і конкретний напрям діяльності», – прокоментував призначення Геннадія Онищенка на посаду помічника голови уряду Олексій Митрофанов.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Нагадаємо, що пост голови Росспоживнагляду Онищенко покидає у зв’язку із закінченням терміну повноважень. Про це стало відомо ще у вівторок зі слів Ольги Голодець. Також вона додала, що місце Онищенка повинна зайняти його заступник Анна Попова. В даний момент про її призначення не повідомлялося.

 За матеріалами: kp.ru

Читайте також: