fbpx
Шоу-бізнес

Кортні Лав розкритикувала Майлі Сайрус і Кеті Перрі

  Рок-зірка Кортні Лав, вдова лідера групи Nirvana Курта Кобейна, вирішила нажити собі чергових ворогів. На цей раз гостра на язик Кортні пройшлася по молодих співачках Майлі Сайрус і Кеті Перрі.

Кортні Лав вважає, що 20-річна Майлі Сайрус, у спробах перетворитися з підліткового ідола в секс-символ, перестала що-небудь приховувати, що негативно позначилося на її образі. 49-річна Кортні Лав прямим текстом заявила: «У неї поганий стиліст». Вона також зізналася, що скандальний виступ Майлі Сайрус на MTV Video Music Awards змусив її «нескінченно реготати». А от костюм із зображенням ведмедя, виконаний у японському стилі Харадзюку, в якому Майлі вийшла на сцену, сподобався Кортні Лав.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Що ж до Кеті Перрі, то рок-артистка назвала її нудною і сумною. Кортні Лав зазначила: «Кеті Перрі проживає в своїх божевільних фантазіях і дітям це подобається». Також вона зізналася, що спочатку теж відчувала до неї симпатію, проте з часом вона випарувалася. Кортні попросту розчарувало прагнення Кеті Перрі побудувати кар’єру. Лав сказала: «Я знаходжу це таким нудним і дещо сумним», однак відразу ж зазначила, що стиль одягу Перрі знаходить миленьким.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: