fbpx
Політика

Комісія з питань помилування при Януковичі не розглядала «справу Тимошенко»

 Комісія з питань помилування при Вікторі Януковичі не розглядала на сьогоднішньому засіданні клопотання, подане місією Кокса – Кваснєвського. Зокрема, мова йде про помилування екс – прем’єр – міністра Юлії Тимошенко. Про це стало відомо від першого заступника міністра юстиції України, члена комісії з питань помилування Інни Ємельянової.

 «Сьогодні не виносилося це питання. Я не знаю про це клопотання», – заявила Ємельянова.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Крім того, підкреслила член комісії, вона навіть не бачила жодного з клопотань, поданих місією Кокса – Кваснєвського.

 Варто відзначити, що керівник Державної пенітенціарної служби України Олександр Лісіцков підтвердив інформацію про те, що клопотання Кокса – Кваснєвського або інші прохання про помилування Юлії Тимошенко не розглядалися на засіданні комісії.

 Члени комісії заявили, що наступне засідання заплановане на листопад, проте точна дата проведення ще невідома.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Нагадаємо, що сьогодні український телеканал ТВі повідомив, що питання з помилуванням екс – прем’єр – міністра Юлії Тимошенко розглядається в комісії з питань помилування при Януковичі. Крім того, на телеканалі заявили, що Юлію Тимошенко можуть помилувати «менш ніж за годину».

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: