fbpx
Новини світу

Кобзон запропонував створити телеканал Держдуми

 Перший заступник думського комітету з культури, відомий виконавець Йосип Кобзон виступив з пропозицією про створення окремого телевізійного каналу, який зміг би висвітлювати роботу нижньої палати парламенту. В даний час трансляції пленарних засідань ведуться на сайті Держдуми, проте для певної частини населення такий спосіб ефіру недоступний. Інноваційна пропозиція Кобзона спрямоване на те, щоб будь-який бажаючий міг дивитися трансляції проходять засідань.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Старенькі, які не знають, що таке "сайт", наше старше покоління, ветерани – вони ніколи не увійдуть до Інтернету, а тут включай телевізор і дивись, чим займається Держдума, що вони говорять", – заявив депутат Кобзон.

 Для початку народний обранець має намір звернутися до спікера Держдуми Сергія Наришкіна, щоб він допоміг організувати хоча б періодичну трансляцію роботи Державної думи для широкої аудиторії. Йосип Давидович нагадав, що в часи, коли він був народним депутатом СРСР, абсолютно всі засідання з’їздів народних депутатів транслювалися по телебаченню.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: