fbpx
Політика

Юрій Кармазін має намір йти у нардепи на окрузі в Обухові

  Колишній народний депутат Юрій Кармазін (фракція "Наша Україна – Народна самооборона" в парламенті 6-го скликання) подав до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатом у народні депутати на повторних виборах до парламенту в 94-му окрузі (Обухів, Київська обл.).

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес -службі ЦВК, Ю. Кармазін балотуватиметься як самовисуванець. Відповідні документи він подав до ЦВК 22 жовтня.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

У ЦВК також надійшли документи від адвоката Тетяни Монтян, яка просить зареєструвати її кандидатом-самовисуванцем у 223-му окрузі (Шевченківський район Києва).

Всього, за даними ЦВК, станом на 9:00 середи до Центрвиборчкому надійшли документи для реєстрації 45 кандидатів, серед них 17 – самовисуванців і 28 – від партій. З них ЦВК вже зареєструвала 29 кандидатів.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Термін подачі документів для реєстрації кандидатів у народні депутати на повторних виборах до парламенту в 5 округах завершується 14 листопада.

Повторні вибори до парламенту пройдуть 15 грудня.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: