fbpx
Футбол

«Чорноморець» – «Лудогорець». «Ми нічого не боїмося, у футболі боятися нічого», – Роман Григорчук

 У четвер, 24 жовтня, команда – відкриття цьогорічної Ліги Європи одеський «Чорноморець» прийме болгарський «Лудогорець», який також встиг здивувати в цьому сезоні всю футбольну Європу. Напередодні поєдинку «Чорноморець» – «Лудогорець» своєю думкою про майбутній матч під час прес – конференції поділився головний тренер одеського клубу Роман Григорчук, який зазначив, що програна його командою гра другого туру групового етапу Ліги Європи повинна бути занесена в актив «Чорноморцю», незважаючи на негативний підсумковий результат. «Сталося так, що суперник забив, маючи набагато менше моментів, а ми свої шанси не використали», – зазначив Роман Григорчук і додав, що напередодні завтрашнього поєдинку у одеситів хороша атмосфера в команді.

 «Атмосфера хороша, цей період ми пропрацювали дуже добре, особливо відчував це перед грою з «Металістом», так би мовити, «все лягло», відчувалося, що за всіма складовими футболу ми дуже добре готові на цей момент», – заявив Роман Григорчук, підкресливши, що в груповий турнір Ліги Європи «неможливо потрапити «лівій» команді, слабкій або невмілій».

 Журналісти, ставлячи питання Роману Гргорчуку, відзначили, що "Чорноморець" не забиває голів вже в чотирьох офіційних матчах. «Реалізація моментів у нас не видатна», – відповів головний тренер «Чорноморця», при цьому додавши, що «… у грі з «Металістом» ми створили більше передумов для голів, ніж в інших іграх, де забивали. Ми аналізуємо дуже глибоко, і я кажу, що катастрофи немає. З тими ж ПСВ і «Дніпром» ми не забивали, але грали дуже пристойно».

 Говорячи про ігри «Чорноморця» «на двох фронтах», тобто в чемпіонаті України і в Лізі Європи, Роман Григорчук підкреслив наступне: «… я радий, що ми живемо повноцінним футбольним життям. Кожна команда, яка хоче чогось добиватися, повинна жити в такому графіку. Я це дуже ціную і вдячний Богу, що у нас є така ситуація».

 «Ми нічого не боїмося, у футболі боятися нічого», – заявив наставник одеського клубу, відповідаючи на запитання, чого він побоюється в грі проти болгарської команди, проте Роман Григорчук додав, що аналізував гру суперника і вважає «Лудогорця» кандидатом номер один на вихід в наступну стадію Ліги Європи з групи.

 Матч «Чорноморець» – «Лудогорець» розпочнеться 24 жовтня о 22:05 за київським часом, а пряма трансляція цього поєдинку запланована на телеканалі «Футбол».

 За матеріалами: chernomorets.odessa.ua Фото 24sata.hr

Читайте також: