fbpx
Політика

Уряд найближчим часом заслухає доповідь міністрів про ситуацію в тракторобудуванні

Кабмін найближчим часом заслухає доповідь міністрів профільних міністерств про ситуацію в сільськогосподарському машинобудуванні. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи засідання Уряду, передає кореспондент УНН.

"Що гальмує виконання добре відпрацьованого і підтриманого нормативною базою завдання? Це не риторичне питання. Уряд повинен дати відповідь. Міністре промисловості Короленко, міністре агропромислової політики Присяжнюк, міністре економічного розвитку Прасолов, міністре фінансів Колобов, ви не повинні тільки спостерігати, що попит на продукцію сільськогосподарського машинобудування  задовольняється технікою іноземного виробництва", – сказав Азаров.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Як повідомив голова Уряду, Кабмін на найближчому засіданні заслухає звіт цих міністрів щодо ситуації в сільськогосподарському машинобудуванні.

"В Україні стабільно високий попит на продукцію сільськогосподарського машинобудування, Уряд ухвалив низку серйозних рішень про стимулювання інвестицій у галузь сільськогосподарської техніки", – зазначив М. Азаров.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Однак, за словами глави Уряду, 9 місяців с/г машинобудування не показало зростання. "Так, тракторів (за січень-вересень 2013 року) вироблено на 30 % менше, ніж за січень -вересень 2012 року. Ми не отримали зростання виробництва складної техніки", – повідомив Азаров.

Джерело: УНН

Читайте також: