fbpx
Політика

«Свобода» має намір провести засідання фракції в будівлі Київради

   Народні депутати від ВО "Свобода" на чолі з лідером Олегом Тягнибоком мають намір у середу вранці пробратися в будівлю Київради і провести там засідання своєї фракції.

"Ми, традиційно проводячи з 9:00 засідання фракції, вирішили провести його сьогодні тут (поки під стінами Київської міської ради), але сподіваємося буквально через деякий час вже у приміщенні Київської міської ради провести засідання фракції і подивимося, що там за збіговисько", – повідомив журналістам у середу лідер фракції "Свобода" у Верховній Раді О. Тягнибок під будівлею Київради.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс- Україна", близько 500 осіб прибули до будівлі столичної ради з прапорами "Свободи", "Батьківщини" і "УДАРу".

Уздовж будівлі стоїть кордон правоохоронців, встановлено металеві щити.

За словами О. Тягнибока, до акції біля Київради приєднаються лідер фракції УДАР Віталій Кличко і лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

В даний час акція проходить мирно, без інцидентів.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: