fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів 2013/2014. «Байєр» – «Шахтар». Німці знищили свого суперника

 Сьогодні, 23 жовтня 2013 року, в рамках 3-го туру Ліги чемпіонів 2013/ 2014 років пройшов цікавий поєдинок «Байєр» – «Шахтар».

Ще перед початком фаворитом зустрічі був український клуб, але все вийшло інакше.

Активніше перший тайм почав «Шахтар». Правда і «Байєр» незабаром прибрав ініціативу до себе, але це не заважало українському клубу небезпечно грати на контратаках. Однак рахунок у матчі відкрили господарі. Донаті подав з флангу в штрафну, а Кісслінг вистрибнув вище за всіх і відправив м’яч у ворота П’ятова. Після цього «Шахтар» побіг відіграватися, німці ж вирішили трохи заспокоїтися. До кінця першого тайму жодна з команд не створила особливо небезпечних моментів. У підсумку перший тайм матчу «Байєр» – «Шахтар» завершився з рахунком 1:0 на користь господарів поля.

У другому ж таймі почалося все найцікавіше. Вже на 49-й хвилині «Байєр» збільшив свою перевагу. Срна звалив Кісслінга у штрафному, і арбітр призначив пенальті. Рольфес з точки не схибив. Вже через сім хвилин Сідні Сем довів рахунок до розгромного. Сон вивів Сема один на один з П’ятовим і форвард забив свій гол. Після цього «Байєр» почав грати на куражі. В українців же не було взагалі ніяких шансів врятувати цей матч. Міг забити Коста після пасу Бернарда, але Дуглас промазав. Пізніше вже сам Бернард не встиг до передачі. А на 72-й хвилині «Шахтар» в особі П’ятова сам привіз собі гол. Джан прострілив у штрафну, а голкіпер гірників спочатку начебто зловив м’яч, але потім випустив його. Поруч же знаходився Кісслінг, який не пробачив цю помилку. «Шахтар» не зміг забити навіть гол престижу.

Таким чином, матч «Байєр» – «Шахтар» завершився впевненою перемогою німців з рахунком 4:0.

Фото: Getty images

Читайте також: