fbpx
Спорт

В’ячеслав Грозний: Чому б збірній України і не позмагатися з французами

 Відомий футбольний фахівець В’ячеслав Грозний, який попрацював за час своєї тренерської кар’єри в таких командах, як московський «Спартак», грозненський «Терек», «Дніпро» ( Дніпропетровськ), «Металург» (Запоріжжя), «Арсенал» (Київ) та інших, висловив свою думку про результати жеребкування стикових матчів на чемпіонат світу – 2014. Нагадаємо, що збірній України в боротьбі за путівку до Бразилії треба зіграти два поєдинки з національною командою Франції.

 В’ячеслав Грозний зазначив, що хотів би бачити суперником української збірної в матчах плей – офф команду Ісландії, однак, як підкреслив фахівець, «слабких суперників на цій стадії не буває».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Чому б і не позмагатися з французами», – розмірковує В’ячеслав Грозний, згадавши при цьому гідну гру української збірної в матчах зі збірною Англії, а також про перемоги в рамках відбіркового турніру збірної України над сильною командою Польщі. «Фактично в усіх матчах групового етапу наша команда мала перевагу», – підкреслив В’ячеслав Грозний і додав, що «коли ми говоримо про збірну Франції, то інтуїтивно згадуємо команду часів Зідана». У той час, як зазначає В’ячеслав Грозний, збірна Франції ставала тріумфатором на чемпіонатах світу та Європи, але, за словами фахівця, «… зараз ця команда вже далеко не та, хоч і має в своєму складі зірок світового рівня».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Роблячи прогноз на матчі збірних України і Франції, В’ячеслав Грозний висловив упевненість, що гра цих команд буде рівною, а перемога прийде до тих, хто реалізує свої моменти . «Якщо хочемо гідно виступати на мундіалі, потрібно грати і перемагати саме таких суперників», – резюмує В’ячеслав Грозний.

 Нагадаємо, що в даний момент В’ячеслав Грозний є головним тренером ужгородської «Говерли». Досвідчений фахівець став біля керма цієї команди влітку поточного року.

 За матеріалами: football.ua Фото: fcgoverla.uz.ua

Читайте також: