fbpx
Новини світу

Nokia представила перший 6-дюймовий смартфон на WP8

 Сьогодні, 22 жовтня, в Абу-Дабі (ОАЕ) відбулася презентація фінської компанії Nokia, яка завершилася буквально кілька хвилин тому. Під час цього заходу, був представлений перший смартфон компанії на Windows Phone 8, який отримав 6-дюймовий Full HD дисплей.

Модель, що отримала назву Nokia Lumia 1520, є відповіддю компанії на флагмани інших виробників. Крім якісного і великого екрану, даний апарат може також похвалитися і відмінними технічними характеристиками.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Смартфон працює на базі чотириядерного процесора Qualcomm Snapdragon 800, має 2 Гб оперативної пам’яті, а також 32/64 Гб вбудованої пам’яті, яку можна розширити за допомогою карт MicroSD.

До всього іншого, Nokia Lumia 1520 отримала вельми просунуту і якісну камеру з 20-мегапіксельною матрицею, оптикою Zeiss і системою оптичної стабілізації. При цьому, незважаючи на такий розмір матриці, максимальна роздільна здатність знімка становить 18 -мегапікселів із співвідношенням 4:3.

Також було сказано, що новинка може робити знімки з 1,8 х зумом, не втрачаючи при цьому якість.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

У Nokia Lumia 1520 використовуються чотири спеціальні мікрофони HAAC, які дозволяють домогтися кращого шумозаглушення і завдяки цьому забезпечують більш якісну відеозйомку в галасливих місцях.

Ємність акумулятора в смартфоні – 3400 мАг. Розміри – 152х81х8, 7мм, а вага – 168 грамів.

Вартість новинки – 749 доларів.

Читайте також: