HTC випустить власний «розумний годинник»

 Тайванська компанія HTC, незважаючи на важке фінансове становище, все ще намагається хапатися за всі можливості, які можуть допомогти їй утриматися «на плаву». Якщо вірити повідомленням західних ЗМІ, компанія вирішила зайнятися розробкою власного «розумного годинника», який, як відомо, зараз якраз таки набирає популярність.

 Поки що такі пристрої представили лише Sony і Samsung, проте розробками займаються і багато інших компаній. У тому випадку, якщо HTC представить дійсно якісний пристрій за доступною ціною і раніше своїх конкурентів, то це, можливо, дещо покращить становище компанії.

 Презентація «розумного годинника» від HTC запланована на другу половину 2014 року. З чуток, вони будуть працювати на Android і отримають камеру.

Related Post

 При цьому слід зауважити, що «розумний годинник» від Samsung так і не здобув великого успіху, багато в чому через досить слабкий акумулятор. Багато висловили своє невдоволення тим, що годинник споживає занадто багато заряду і згодом його доводиться заряджати буквально щодня.

 Крім того, HTC також має намір повернутися на ринок планшетів. Останній планшет компанії, HTC Flyer, був випущений в 2011 році, але так і не був оновлений через рік.

Leave a Comment