fbpx
Право

У Верховній Раді з’явився ще один законопроект про лікування засуджених за кордоном

 У Верховній Раді України зареєстровано законопроект № 3461 «Про внесення змін до статті 84 Кримінального кодексу України щодо можливості лікування за кордоном осіб, засуджених до позбавлення волі». Ініціатором даного документа є позафракційний народний депутат Анжеліка Лабунська. Текст законопроекту на сайті парламенту поки відсутній.

 Цікаво, що за весь час роботи в парламенті Анжеліка Лабунська не зареєструвала жодного законопроекту власного авторства. Крім того, тільки одна поправка цього нардепа була врахована Верховною Радою.

 Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції «Партії регіонів» Микола Рудьковський подав на розгляд Верховної Ради України законопроект № 3444 «Про внесення змін до Кримінально-виконавчого та Кримінально – процесуального кодексів України (щодо правового регулювання лікування засуджених за кордоном)», але пізніше відкликав його у зв’язку з доопрацюванням.

 Також на розгляді у парламенті знаходиться ще один законопроект про лікування засуджених за кордоном, автором якого є нефракційний народний депутат України Сергій Міщенко. Документ він зареєстрував ще на початку липня 2013 року.

 За матеріалами: rada.gov.ua

Читайте також: