fbpx
Новини світу

Топілін: “Питання підвищення пенсійного віку поки не актуальне”

 Міністр праці та соціального захисту Російської Федерації Максим Топілін дав обіцянку, що питання про підвищення пенсійного віку найближчим часом підніматися не буде. За словами Топіліна, можна буде повернутися до даної теми лише в тому випадку, якщо середня тривалість життя в Росії буде досягати 80 років.

 "Можливо колись, коли тривалість життя в Російській Федерації підійде ближче до 80 років, нам дійсно доведеться повернутися до даного питання. Ну, а в даний момент необхідності вирішення питання про підвищення пенсійного віку просто не існує", – повідомив у прямому ефірі телеканалу "Росія 24" Максим Топілін.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Додамо, що за даними Росстату, очікувана тривалість життя в 2012 році склала 70,2 років. За даними відомства, вже до 2015 року даний показник повинен бути на рівні не менше 71,7 років, а ще через  десятиліття – 78,2 років.

 Максим Топілін також нагадав, що нова пенсійна формула почне свою роботу з 1 січня 2015 року. При цьому міністр праці та соціального захисту розраховує, що оновлена ​​пенсійна формула стане остаточною.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: