Собянін запропонував москвичам придумати ім’я новому парку

У понеділок московський мер Сергій Собянін відвідав філію парку культури та відпочинку "Лианозовский", який розташований на вулиці Руставелі в північно-східній частині російської столиці. Під час зустрічі з москвичами Собянін запропонував їм придумати нову назву парку.

"Тут була неприваблива ситуація, депутати та жителі багато разів зверталися, щоб тут провели докорінну реконструкцію, тепер він виглядає зовсім по-іншому. Естрада розбита була, спортивного майданчика майже не було, дитячий майданчик кволенький був", – сказав Сергій Собянін.

Мер Москви зазначив, що після комплексного благоустрою, філія на вулиці Руставелі стала повноцінним парком і було б непогано придумати йому свою назву. Жителі району, які були присутні на зустрічі з мером, підтримали його ідею і запропонували провести конкурс з вибору імені.

Related Post

У бесіді з мешканцями цього столичного району Собянін повідомив, що цей парк, як і багато інших міських парків, буде переданий у відання Департаменту культури столиці, щоб там не тільки озеленення, а й "активне культурне життя було".

Даний парк площею понад 6 га є об’єктом культурної спадщини – пам’яткою садово -паркового мистецтва. У поточному році на його благоустрій було виділено з міського бюджету майже 380 млн руб.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Leave a Comment