fbpx
Політика

РФ повинна перейняти у Ізраїлю досвід боротьби з терористами – Жириновський

 Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський звернув увагу на те, що в цілому, в Росії досить довго не було ніяких терактів, проте якась група все ж підготувалася і він стався.

При цьому він зазначив, що було прийнято велику кількість попереджувальних заходів. Як стверджує Жириновський, в Росії були відвернені багато терактів, про які громадяни нічого навіть не знають.

«В даному випадку не вдалося запобігти теракту, оскільки на півдні дуже багато транспорту, людей, там легше зробити вибух», – написав Жириновський, коментуючи теракт у Волгограді. 

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

На думку політика, найскладніше у боротьбі з тероризмом – смертники, оскільки терактам з їх участю набагато складніше запобігти. Тому, за словами Жириновського, необхідно терміново зміцнювати органи правопорядку.

«ЛДПР завжди казала: більше патрулів, більше облав, більше обшуків!», – заявив він.

Як повідомив Володимир Жириновський, Росія повинна перейняти у Ізраїлю досвід боротьби з тероризмом.

«У них на кожній автобусній зупинці є прилади, які визначають, чи не ввійшла  людина з «поясом смертника». Люди йдуть в аеропорт, в магазин, в театр – скрізь рамки визначають, чи немає якогось металу на тілі людини, ось це треба перейняти», – розповів політик.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Крім того, Жириновський виступає за виділення додаткових коштів на створення системи безпеки, встановлення нових відеокамер і оснащення всіх видів транспорту спеціальним обладнанням, яке буде реагувати на будь-яку вибухівку.

«Ще більше посилити органи ФСБ і дати їм ще більше прав. Будемо боротися», – додав лідер ЛДПР.

За його словами, він має намір піднімати це питання на засіданні Держдуми 23 жовтня під час «урядової години».

Читайте також: