fbpx
Політика

Питання Ю.Тимошенко вирішене – політолог

 Зустріч міністрів закордонних справ Польщі та Швеції з Президентом В.Януковичем відбулася саме для вирішення питання Юлії Тимошенко – таку думку висловив УНН Голова "Громадянського Комітету Національного Порятунку" Павло Нусс.

 "Юлія Тимошенко дала свою згоду на часткове помилування. Можна вважати цю проблему закритою. Міністри закордонних справ Польщі та Швеції переконали засуджену в тому, що така компромісна модель буде реалізована і зніме всі питання про можливі збої на Вільнюському саміті. Тепер залишається змінити чинне законодавство, що і буде зроблено найближчим часом", – зазначив експерт.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 На переконання Павла Нусса, міністри і президент сьогодні обговорювали деталі процедури відправки Юлії Тимошенко за кордон.

 "На мою думку, позаплановий візит міністрів відбувся в режимі тет з Президентом, щоб узгодити деталі відправки засудженої на лікування. Слід очікувати позапланового візиту місії Європарламенту П.Кокса і А.Квасневського, які повинні запротоколювати рішення Ю.Тимошенко та Президента", – підкреслив Павло Нусс.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: