fbpx
Шоу-бізнес

Олексій Панін потрапив у поліцію за дебош

 Популярний, але скандальний російський актор Олексій Панін в черговий раз опинився в епіцентрі скандалу.

За час своїх гастролей по Амурській області Олексій Панін вже встиг «відзначитися» двічі. Погроми в місцевих кафе актор влаштовує один за іншим. Так, напередодні він відвідав розважальний центр «77 авеню» у Благовєщенську, де, будучи нетверезим, влаштував скандал. Заспокоювати актора довелося поліцейським.

Співробітниця закладу розповіла: «в кафе він з’явився під ранок вівторка. Був уже нетверезий. Влаштував скандал з обслуговуючим персоналом через рахунки… Персоналу закладу довелося викликати співробітників позавідомчої охорони. Прибулий на місце наряд відвіз актора». Жінка також додала, що Олексій Панін розбив багато посуду і пошкодив обладнання. Збиток склав приблизно 30 тисяч рублів.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

У поліцейській дільниці Паніну довелося сидіти недовго, і після з’ясування всіх обставин його випустили. Збиток закладу актор відшкодував в повному обсязі.

До слова, погром у розважальному центрі – не перша витівка актора під час його гастролей по Приамур’ю. Трохи раніше в місті Вільному він влаштував п’яний дебош в одному з місцевих кафе. Актор причепився до якості поданої йому страви і почав громити посуд.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: НТВ

Читайте також: