fbpx
Політика

Олександр Квасневський і Пет Кокс залишили лікарню Юлії Тимошенко без коментарів для преси

 Олександр Квасневський і Пет Кокс сьогодні відвідали харківську ЦКБ № 5, в якій знаходиться на лікуванні колишній прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. Нагадаємо, що Пет Кокс та Олександр Квасневський є спостерігачами від Європейського парламенту, і багато в чому від висновків, зроблених цими політиками, залежатиме доля підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 У ЗМІ пишуть про те, що Пет Кокс та Олександр Квасневський виїхали з харківської лікарні і при цьому жоден з політиків не поспілкувався з представниками ЗМІ. Також повідомляється, що в лікарні представники Європарламенту пробули близько двох годин.

 Що може означати мовчання Кокса та Квасневського, можна тільки здогадуватися. Моніторингова місія Європейського парламенту на чолі з Петом Коксом і Олександром Квасневським працює в Україні вже два дні. Зазначимо, що політики приїжджають до України в 23 – й раз. Метою відвідувань Олександром Квасневським і Петом Коксом України є аналіз умов, які необхідно досягти Україні для підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: УНН

Читайте також: