fbpx
Шоу-бізнес

Келлі Кларксон вийшла заміж за Брендона Блекстока

  Популярна співачка Келлі Кларксон в неділю вийшла заміж за свого коханого Брендона Блекстока, про що вчора повідомила своїм шанувальникам в соціальній мережі.

Відомо, що весілля пройшло в мальовничому готелі недалеко від Нешвілла, штат Теннессі.

У понеділок співачка написала у своєму блозі в соціальній мережі Твіттер: «Я офіційно місіс Блексток. Ми одружилися в Blackberry Farms – найпрекраснішому місці на світі!». Келлі Кларксон також поділилася першими знімками з урочистості, під час якої на ній була сукня від дизайнера Еліс Темперлі.

Нагадуємо, що Келлі Кларксон і Брендон Блексток разом вже близько двох років – познайомилися вони в 2006 році під час церемонії вручення премії American Country Music Awards, на якій майбутній чоловік співачки був присутній в ролі менеджера. До слова, Брендон Блексток так само, як і Келлі Кларксон працює в музичній індустрії.

У грудні ж минулого року 35-річний Брендон Блексток зробив пропозицію 31-річної Келлі Кларксон. В інтерв’ю Келлі Кларксон говорила, що їхнє весілля буде тихим сімейним святом.

Келлі Кларксон – американська і канадська співачка, яка здобула популярність після участі в шоу American Idol в 2002 році і являла США у конкурсі «World Idol» у 2003 році.

За матеріалами: Daily Mail

Читайте також: