fbpx
Політика

Влада всіма способами хоче забезпечити проведення засідань нелегітимної Київради – Ємець

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Леонід Ємець написав на своїй сторінці в Facebook, що влада намагається всіма можливими способами забезпечити проведення засідань нелегітимної Київради.

Як він стверджує, вже було відкрито кримінальну справу за захоплення адміністративної будівлі. За його словами, деяких депутатів вже навіть викликали на допит.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

«Але нас цим не залякати», – запевнив Леонід Ємець.

При цьому він зазначив, що влада вирішила перестрахуватися, і в той час, коли будуть засідати колишні київські депутати, у Верховній Раді розглядатимуть опозиційний закон про скасування пенсійної реформи.

«Природно, іншого часу не знайшлося. Мабуть закінчилися гроші на «Беркут», а розкрадати хочеться. Ось і видумують. Розумники», – написав депутат.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Наостанок Леонід Ємець запевнив, що опозиція все одно зробить заходи для того, щоб перешкодити столичним депутатам, проте поки що не став розкривати детальні плани опозиції.

Читайте також: