fbpx
Новини світу

Duty Free в аеропорту «Бориспіль» будуть відкривати у співпраці з німцями

 Як повідомляється, адміністрація міжнародного аеропорту «Бориспіль» розробила спеціальну концепцію з управління комерційними площами в двох терміналах – «D» і «B». У рамках даної концепції, керівництво аеропорту буде займатися організацією діяльності магазинів Duty Free у співпраці з німецьким підприємством Gebr Heinemann.

Директор «Борисполя» Олексій Кочанов стверджує, що співпраця з німецькою компанією дозволить забезпечити пасажирів належним сервісом і більш ретельно контролювати якість надаваних послуг.

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

Також наголошується, що нова концепція посприяє створенню нових робочих місць і збільшить надходження до держбюджету. Наскільки відомо, тепер всі нові торгові точки будуть повністю відповідати загальному дизайну самого терміналу.

У  «Борисполі» додали, що дана концепція базується на успішному досвіді одного з аеропортів Сінгапуру, який щорічно обслуговує близько 46 мільйонів осіб.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Нагадаємо, що аеропорт «Бориспіль» є одним з найбільших аеропортів України і забезпечує близько 50 % всіх авіаперевезень в країні.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: