Єфремов чекає від опозиції конкретних пропозицій щодо вирішення питання Тимошенко

  Лідер Партії регіонів Олександр Єфремов на погоджувальній раді 21 жовтня заявив, що опозиція повинна запропонувати конкретні заходи з вирішення питання Юлії Тимошенко. За його словами, навколо долі Тимошенко найбільше спекуляцій і, як він вважає, необхідно щось з цим робити.

Так, Олександр Єфремов запропонував представникам опозиції дати відповідне рішення цієї проблеми на законодавчому рівні.

«Не треба гасел. Дайте конкретну пропозицію – скажіть, ми зареєстрували такий-то законопроект і запропонуйте його розглянути. Немає цього законопроекту або є цей законопроект – скажіть відкрито», – додав він.

Related Post

Єфремов також запропонував варіант із створенням спеціальної робочої групи, яка б зайнялася розглядом цього питання, зокрема тим, в рамках яких повноважень можна було б його вирішити. При цьому він підкреслив, що не можна допустити, щоб у випадку з Тимошенко застосовувалося виборче помилування.

Нардеп запевнив, що Партія регіонів готова працювати в цьому напрямку, але за умови, що законопроект, який буде розроблений, підпишуть керівники всіх фракцій.

«Щоб не було проблем з підписанням, нам потрібно пройти і це. І давайте знайдемо таку формулу – але це ж треба робити, а не декларувати. При тому, що зацікавлена ​​сторона не пропонує нічого для вирішення даного питання», – додав лідер Партії регіонів.

Leave a Comment