fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Луцьку жінка, яка повідомила про замінування банку, пожартувала

 Повідомлення про закладення вибухівки в одному з банківських відділень надійшло в чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області від жінки, яка не назвалася, повідомили УНН у ВЗГ УМВС України у Волинській області.

 "Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці, насамперед, провели евакуацію працівників установи, оточили територію і перекрили дорожній рух, щоб таким чином убезпечити громадян, – заявив начальник кримінальної міліції УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк. – Отже, перевірили приміщення на наявність вибухових предметів. При огляді вибухівки не виявили. Особистість жінки – жартівниці, що повідомила про замінування, встановлена​​, проводимо заходи по її затриманні".

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 "Щоб провести детальний огляд приміщення, вибухотехнікам і кінологам знадобилося дві години, – зазначив директор філії банку Андрій Якимів. – Зараз люди можуть спокійно приступати до виконання службових обов’язків. Чвоєю чергою, хочу подякувати працівникам органам внутрішніх справ Волині та управління Служби безпеки України в області за оперативну і злагоджену роботу".

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Відомості про цей факт зареєстровано, розпочато кримінальне провадження за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкцією статті передбачено покарання до восьми років позбавлення волі.

 Джерело: УНН

Читайте також: