fbpx
Спорт

Ромеро: “Дуже хочу перемогти в бою з Усиком”

Мексиканський професійний боксер Феліпе Ромеро прокоментував майбутній бій з українським боксером Олександром Усиком. Мексиканець висловив упевненість, що здатний здобути перемогу над українцем.

«У мене досить немаленький досвід в аматорському боксі. Що можна і сказати про мого суперника Олександра Усика. Я, так само як і він, боксував за свою національну Олімпійську збірну. Я неодноразово перемагав учасників Олімпіад, колишніх чемпіонів світу, а також претендентів на чемпіонство. І ці мої перемоги були як на аматорському рівні, так і на професійному», – поділився мексиканський спортсмен.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Я добре готуюся до майбутнього бою. Мій тренувальний процес почався ще в середині вересня. Саме тоді я дізнався про можливість боксувати з Усиком. Я дуже прагну перемоги!" – Сказав Феліпе Ромеро.

Нагадаємо, що вже 9 ​​листопада 2013 в Києві у Палаці спорту Олександр Усик проведе свій перший бій на професійному рівні під егідою K2 Promotions. Першим суперником Олександра на цьому рівні стане мексиканець Феліпе "El Indio" Ромеро (16-7-1, 11 КО).

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: