fbpx
Спорт

Плей-офф ЧС-2014. «Україні цілком під силу пройти на чемпіонат світу», – експерт

 Національна збірна України зараз знаходиться в хорошому тонусі , тому у «жовто – синіх» є всі шанси добути довгоочікувану путівку на мундіаль до Бразилії. Так жеребкування плей – офф ЧС- 2014 прокоментував відомий спортивний коментатор Валентин Щербачов.

 «Українська збірна зараз знаходиться в такому гарному ігровому тонусі, в якому пройшла в груповий турнір, де посіла друге місце, майже на рівні зі збірною Англії. Тому на цьому єдиному подиху, і на тому, як уміє налаштувати команду Михайло Фоменко, нам не страшний суперник», – заявив експерт.

 За словами Щербачова, можливість зіграти з Францією – це хороша мотивація і хороший досвід для України.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Це навіть чудово, що одна з найсильніших збірних Європи – Франція – потрапила з українською збірною в цю групу плей – офф.  Це дуже і дуже хороша мотивація. Я думаю, що нашій збірній цілком під силу пройти у фінальну частину чемпіонату світу – 2014», – додав експерт.

 Крім того, він запевнив, що французька збірна також буде боятися «жовто – синіх».

 «Моральний фактор багато що означає», – стверджує коментатор.

 Валентин Щербачов стверджує, що зараз в української збірної немає ніяких перешкод, які перешкодили б підопічним Фоменка провести матч з Францією на високому рівні.

 «Я з оптимізмом дивлюся на те, що станеться у нас в листопаді», – заявив експерт. Щербачов зазначив, що не береться прогнозувати рахунок, однак висловив надію, що Україна заб’є Франції як мінімум два голи.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Я ніколи не беруся прогнозувати результат, тому що в таких важливих іграх якийсь один – єдиний забитий м’яч може вирішити долю зустрічі. Проте все ж думаю, що два м’ячі українська збірна може забити. У французів є проблеми з захистом і деякої комплектацією. Тому нашим хлопцям важливо зберегти хорошу форму і не травмуватися в матчах чемпіонату. Тоді все буде добре», – підсумував Щербачов.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: