Опозиція сама собі суперечить – Єфремов

Лідер Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що у Верховній Раді, в першу чергу, потрібно зосередитися на вирішенні важливих питань, а не просто скандалити. Про це він повідомив на Погоджувальній раді 21 жовтня.

 Він також звернув увагу на те, що опозиціонери самі собі суперечать , оскільки на Погоджувальній раді говорять про одне, а в сесійній залі зовсім про інше.

 «На Погоджувальній раді керівники фракцій, особливо від опозиції, говорять про те, що будуть працювати, що необхідно запрошувати уряд, ставити запитання. Але на Годині уряду – питання поставили, ніхто не слухає, шум у залі, ніякого інтересу немає. Таке враження, що нікому це не потрібно», – навів він як приклад.

Related Post

 За його словами, цього тижня також треба розглянути чимало важливих законопроектів, але опозиція, як він стверджує, не поспішає їх обговорювати. Він вважає, що це збиткова позиція політиків.

 Як зазначив Олександр Єфремов, депутати мають бути відповідальні перед людьми, які обрали їх до парламенту представляти свої інтереси.

 «Нам потрібно розуміти одну просту річ: якщо ми хочемо добре жити, то повинні самі будувати свою державу, усвідомлювати, як ми хочемо в ній жити і працювати. Іншого варіанту немає, і все це ілюзії, що нам допоможуть – або зі Сходу, або із Заходу. Жодна держава ще не зробила своє життя кращим за рахунок іншої», – додав лідер Партії регіонів.

Leave a Comment