Кейт Міддлтон сильно схудла за допомогою фітнесу

  Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон буквально днями в якості патрона благодійної організації SportsAid відвідала Олімпійський парк. Вельми несподівано молодій мамі запропонували зіграти у волейбол і, незважаючи на зовсім невідповідний одяг, дружина принца Вільяма погодилася.

Під час одного з стрибків Кейт Міддлтон, фотографи сфотографували ідеально плоский живіт герцогині Кембриджської. Багатьох це здивувало, адже минуло лише три місяці з моменту пологів. В одному з британських видань написали, що мама принца Джорджа після появи його на світ 23 липня для повернення колишніх форм скористалася порадами фітнес-гуру Джуді Ді Фіоре. Її книга під назвою «Все про післяпологовий фітнес» має вже три видання і є однією з найпопулярніших серед породіль всього світу.

Джуді Ді Фіоре у своїй книзі докладно розповідає про зміни в тілі жінки під час вагітності та пологів. Після цього автор пропонує прості вправи для відновлення тонусу м’язів черевного пресу.

Related Post

Кейт Міддлтон дана програма дуже допомогла, і тепер дружина принца Вільяма може не ховати післяпологовий живіт під об’ємним одягом.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Leave a Comment