fbpx
Право

Доопрацювання законопроекту про вибори народних депутатів. Єфремов пропонує створити спеціальну комісію

  Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пропонує створити спеціальну комісію парламенту з доопрацювання законопроекту про вибори народних депутатів.

"Питання про прийняття законопроекту щодо внесення змін до виборчого законодавства, що торкаються виборів депутатів Верховної ради… Ще пару місяців тому наші колеги говорили про те, що потрібно створювати робочу групу, що ми повинні допрацювати цей законопроект, але ми чекали, чекали, чекали, чекали поки хтось вийде з цією ініціативою і минулого пленарного тижня зареєстрували відповідний законопроект, який відображає точку зору Венеціанської комісії з даного питання. Однак, враховуючи, що наші колеги виступали зі своєю позицією, ми внесли пропозицію щодо створення тимчасової спеціальної комісії, яка б працювала над цим законопроектом", – розповів на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів Верховної Ради України лідер фракції Партії регіонів.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

У той же час О. Єфремов підкреслив, що на його пропозицію направити представників від фракцій до складу цієї комісії жодна з фракцій не відповіла позитивно, і не делегувала своїх депутатів у цю комісію.

"Ми повинні дати відповідь на питання: або ми декларуємо і потім відмовляємося від цієї точки зору, або в такому випадку, чому ви не реагуєте на пропозиції, які вносяться?", – звернувся до опозиціонерів О. Єфремов.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: