fbpx
Футбол

Гус Хіддінк відмовився очолити збірну Австралії

Колишній головний тренер російської збірної з футболу та екс-тренер махачкалинського клубу «Анжи» Гус Хіддінк відмовився очолити збірну Австралії, навіть незважаючи на те, то австралійська національна команда вже забезпечила собі участь у чемпіонаті світу, який пройде в 2014 році в Бразилії. 

66-річний голландський фахівець заявив, що ніщо, навіть світова першість не змусить його перервати відпочинок. «В останні роки я багато працював і подорожував, тому мені потрібна перерва», – додав Хіддінк, додавши, що він повернеться до роботи не раніше, ніж наступного футбольного сезону, і то, на даний момент ця дата знаходиться під великим сумнівом.

Місце головного тренера футбольної збірної Австралії вакантне з 12 жовтня – після того, як зі своєї посади був звільнений Хольгер Осієк. Причиною такого рішення з боку Федерації футболу Австралії стала розгромна поразка, яку австралійська збірна зазнала в товариському матчі зі збірною Франції. Той поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь підопічних Дідьє Дешама.

Раніше Гус Хіддінк вже працював зі збірною Австралії, довівши її до 1/8 фіналу на ЧС-2006.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: