87-річний Чак Беррі почав світовий тур з концерту в Москві

Легенда рок-н-ролу, виконавець кантрі і блюзу, 87-річний американський музикант Чак Беррі починає світове турне. Даний гастрольний тур позиціонується організаторами як "можливо, останні гастролі в біографії Чака Беррі".
 
Почнеться світове турне музиканта з концерту в Москві. Сьогодні пізно ввечері артистові належить виступити на сцені клубу "Известия Hall", а вже завтра він вирушить до Санкт-Петербурга. Далі в програмі зірки рок-н-ролу – концерти у Фінляндії та Норвегії. Завершиться гастрольний тур в рідному місті Чака Беррі – Сен-Луїсі. До слова, до останнього часу музикант регулярно раз на тиждень виходив на сцену місцевого клубу Blueberry Hill, щоб порадувати шанувальників старими добрими хітами.
 
На початку поточного року Чак Берії вже виступав у Москві. До цього російський гастролі американського музиканта пройшли тричі – в 1997 (концертний зал «Росія»), 2003 (Кремлівський палац з’їздів) і 2010 (клуб «Б1») роках. Кожен з концертів Беррі в Москві залучав величезну увагу публіки. Організатори впевнені, що і нинішній тур зірки рок-н-ролу містами Росії пройде з аншлагом.

 

Related Post

Останній концерт Чака Беррі в Москві (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment