fbpx
Футбол

13-й тур УПЛ. «Металіст» – «Чорноморець». Анонс матчу

У неділю на харківському стадіоні пройде центральний матч 13-го туру УПЛ «Металіст» – «Чорноморець». Початок зустрічі – о 19:30, розсудить команди Дмитро Кутаков з Броварів. Пряма трансляція запланована на телеканалі «2+2».

Сьогодні ввечері лідер українського чемпіонату приймає «Чорноморець», який нещодавно «дихав у спину» харків’янам у турнірній таблиці. Хоча «Чорноморець» і зараз перебуває у верхній частині таблиці, але одне очко в двох останніх матчах Прем’єр-ліги деяким чином зіпсувало ту картину, яку дуже красиво починав малювати Роман Григорчук зі своїми підопічними. Якщо враховувати матч у рамках Ліги Європи з голландським ПСВ (0:2), одесити не виграють і навіть не забивають вже в трьох поєдинках поспіль.

Можливо, одеському «Чорноморцю» піде на користь двотижнева пауза в українському чемпіонаті. Однак шанси «Чорноморця» на позитивний результат у Харкові ускладнюються відсутністю дискваліфікованих СІЕТ Рієри та Олексія Антонова. Варто відзначити, що обидва цих футболісти є важливими фігурами в «Чорноморці». Додамо, що про нинішній стан Павла Кутаса знають хіба що близькі футболіста і всередині «Чорноморця»: останнім часом захисник лікувався.

У харків’ян, зараз також не все так «гладко» зі складом. Проблеми зі здоров’ям вибили з ладу Крістіана Вільягру, Марлоса і Родріго Моледо. Додамо, що Клейтон Шав’єр і Хуан Торрес сьогодні точно не зіграють – у обох легіонерів травми серйозніші.

Судячи з усього, дуже багато чого на ОСК «Металіст» сьогодні буде залежати саме від реалізації моментів і «футбольної удачі». Команда Мирона Маркевича є фаворитом, проте підтверджувати такий статус «Металісту» необхідно голами. Цікаво, що протиставить своєму колишньому наставникові Роман Григорчук. Нагадаємо, що Григорчук грав під початком Маркевича в «Кривбасі» в сезоні 1995/ 96.

За матеріалами: football.ua

Читайте також: