fbpx
Футбол

Тренер збірної України полетів до Цюріха на жеребкування стикових матчів ЧС-2014

Головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко полетів у Цюріх , де в понеділок він буде присутній на жеребкуванні стикових матчів на чемпіонат світу з футболу 2014 року в Бразилії.

Відзначимо, що українська національна команда разом зі збірними Португалії, Хорватії та Греції потрапила до числа сіяних. У суперники Україні  може попастися одна з чотирьох збірних групи несіяних (Швеція, Франція, Ісландія та Румунія).

Стикові матчі на чемпіонат світу пройдуть 15 і 19 листопада 2013 року. Жеребкування відбудеться у понеділок, 21 жовтня. Церемонія розпочнеться о 15:00.

Нагадаємо, за результатами матчів групового раунду відбору на чемпіонат світу українська команда посіла друге місце в групі, набравши 21 очко. Перше місце, випереджаючи Україну на одне очко, посіла національна збірна Англії. На третьому місці, набравши 15 очок, виявилася команда Чорногорії, поляки зайняли четверту позицію з 13 очками. Останні місця в групі H зайняли збірні Молдови та Сан-Марино.

Михайло Фоменко був призначений наставником збірної України у грудні минулого року. Збірна під його керівництвом провела 6 офіційних матчів, з яких у п’яти українці здобули перемоги, а в одному зіграли внічию.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: