Василь Ломаченко зайняв другу позицію в рейтингу WBO

В оновленому рейтингу Всесвітньої боксерської організації (WBO) український боксер Василь Ломаченко, який провів тільки один професійний поєдинок, зайняв другу позицію. Про це 20 жовтня 2013 року повідомляють ЗМІ.

Дворазовий чемпіон Олімпійських ігор Василь Ломаченко, який свій перший бій на професійному рингу виграв, нокаутувавши мексиканського боксера Хосе Раміреса (сьомий номер рейтингу WBO), після цієї перемоги потрапив не просто в ТОП-10 боксерів планети в напівлегкій вазі, а зайняв другу позицію в цьому рейтингу.

Відзначимо, досягти такого високого місця в рейтингу WBO після першого свого бою ще не вдавалося жодному боксеру. Перед українцем виявився претендент на титул чемпіонат світу за версією WBO боксер з США Гаррі Рассел.

Related Post

Мексиканець Орландо Солід, який є на сьогоднішній день чемпіоном світу в напівлегкій вазі, проведе поєдинок з Ломаченком 25 січня наступного року.

Нагадаємо, раніше журналісти повідомляли про те, що відомий американський аналітик і тренер телеканалу ESPN Тедді Атлас не має сумнівів у тому, що Василь Ломаченко нокаутує чинного чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі мексиканця Ордандо Салідо.

За матеріалами: korrespondent.net

Leave a Comment