Янузай підписав контракт з “Манчестер Юнайтед”

 Англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" оприлюднив інформацію про підписання довгострокової угоди з 18 – річним талановитим півзахисником Аднаном Янузаєм. Зазначимо, що свій підпис під новим контрактом юний гравець поставив сьогодні, 19 жовтня. Додамо, що дана угода стала першою для гравця на професійному рівні.

 Вперше у футболці «Манчестер Юнайтед» Янузай вийшов 5 жовтня в матчі англійської Прем’єр – ліги з «Сандерлендом». Тоді два голи юного виконавця принесли чемпіонам Англії перемогу над "Сандерлендом".

Related Post

 "Я радий, що Янузай прийняв рішення пов’язати своє майбутнє з "Юнайтед". Цей дуже талановитий футболіст, не перестає мене дивувати. Мене тішить його володіння собою і здатність вигравати єдиноборства", – повідомив головний тренер "МЮ" Девід Мойес.

 "Контракт з таким клубом, як "Манчестер Юнайтед" – хвилююча подія. З першого дня в команді я відчував, що це місце мені підходить. Новий сезон складається для мене дуже добре", – прокоментував підписання нової угоди з клубом Аднан Янузай.

Аднан Янузай у грі (відео):

За матеріалами: newsru.com

Leave a Comment