fbpx
Спорт

«Вихід збірної Росії з групи на ЧС-2014 стане успіхом», – Мутко

 Міністр спорту Російської Федерації Віталій Мутко відзначив, що подолання групової стадії на чемпіонаті світу в Бразилії стане успіхом для російської збірної.

 «Безумовно, вихід в 1/8 фіналу світової першості буде позитивним результатом для національної збірної Росії. На турнірі у головного тренера збірної Росії Фабіо Капелло буде цілий місяць на підготовку футболістів, а це досить багато», – підкреслив Віталій Мутко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Крім того, міністр спорту сказав, що позитивно оцінює роботу Фабіо Капелло біля керма російської збірної. За його словами, італієць приваблює в основний склад збірної Росії молодих гравців, що абсолютно змінює настрій «збірників».

 «З ним ми зможемо зробити крок вперед. Російська збірна повинна постійно потрапляти на головні футбольні турніри в світі», – підсумував Мутко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що Україна ще побореться за путівку до Бразилії. «Жовто – синім» доведеться зіграти в плей – офф. В якості суперника по плей – офф України може випасти збірна Франції, Швеції, Ісландії або Румунії. Жеребкування плей – офф ЧС- 2014 пройде 21 жовтня.

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: