fbpx
Технології

У Samsung Galaxy S5 встановлять сканер сітківки очей

 Південнокорейська компанія Samsung по праву вважається однією з найбільш інноваційних на ринку і, якщо вірити чуткам, вкотре має намір це довести, випустивши свій наступний флагманський смартфон – Samsung Galaxy S5.

 Як наголошується, в Samsung вирішили не копіювати ідею Apple з установкою сканера відбитків пальців в смартфоні, і пішли трохи далі. Як повідомляють західні ЗМІ, новий смартфон південнокорейського гіганта отримає сканер сітківки очей.

 Слід зауважити, що сітківка ока кожної людини унікальна, як і її відбиток. Тому, розблокувати смартфон зможе лише його справжній власник. Втім, сканер відбитка пальця в тому ж iPhone 5s вже примудрилися зламати. Можливо, саме це і послужило причиною, через що Samsung вирішила удосконалити спосіб аутентифікації.

 Повідомляється, що в даний час вже йде тестування даної технології. При цьому експертам слід поквапитися з роботою в цьому напрямку, оскільки, як говорилося раніше, Samsung планує представити свій новий смартфон вже на початку наступного року.

Читайте також: