fbpx
Новини світу

Толоконникову переводять в іншу виправну установу

 Засуджену  учасницю скандальної панк-групи Pussy Riot Надію Толоконникову найближчим часом переведуть в іншу колонію. Про це повідомляють у прес-службі ФСВП Росії.

 «У зв’язку із заявою, яка надійшла у ФСВП РФ від засудженої Надії Толоконникової, у якій вона вимагала забезпечити її особисту безпеку, було прийнято рішення перевести ув’язнену з ІК-14 УФСІН Росії в іншу виправну установу країни», – передає прес-служба відомства.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Нагадаємо, що чоловік засудженої Надії Толоконникової Петро Верзілов сьогодні, 18 жовтня, заявив, що учасниця панк-групи Pussy Riot відновить голодування у зв’язку з тим, що її знову перевели в колонію №14 зі стаціонару.

 Додамо, що Надія Толоконникова припинила голодування 1 жовтня після того, як медичні працівники встановили погіршення здоров’я ув’язненої. Почала голодувати засуджена ще 23 вересня. Причиною для таких дій стало невдоволення Толоконникової умовами утримання в колонії, подробиці яких вона описала у відкритому листі ФСВП Росії. У листі вона також повідомила про погрози на свою адресу з боку адміністрації колонії.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: