fbpx
Політика

Партія регіонів не готує законів для Тимошенко – Олійник

 Раніше народний депутат від фракції «Батьківщина» Арсен Аваков припустив, що в кінцевому підсумку вирішення питання Тимошенко в свої заслуги запишуть представники Партії регіонів, підготувавши законопроект, який дозволить їй відправитися на лікування до Німеччини.

 Однак, як запевняє депутат Партії регіонів Володимир Олійник, їх політична сила не розробляє відповідного законопроекту.

 За його словами, він був вельми здивований, коли в ЗМІ з’явилася інформація про те, що він сам, нібито, говорив про роботу над відповідним законопроектом. Як заявив Володимир Олійник, він лише запропонував розглянути такий варіант Арсенію Яценюку та Олександру Єфремову.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Але я ніде не говорив, що Партія регіонів готує подібний законопроект, інакше я повинен відповісти на запитання, хто автор і коли ми його подамо», – підкреслив депутат.

 Як вважає Володимир Олійник, немає ніякої логіки в тому, щоб Партія регіонів займалася вирішенням даного питання, оскільки представники цієї політичної сили вже неодноразово заявляли, що Юлія Тимошенко була засуджена справедливо.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 При цьому він визнав, що якщо опозиція все ж розробить такий законопроект і виставить його на голосування, то Партія регіонів підтримає його, якщо опозиціонерам не вистачить власних голосів для його прийняття.

Читайте також: