fbpx
Новини світу

Морська піхота Чорноморського флоту РФ завершила навчання на полігоні Опук під Феодосією

  Командно-штабні навчання підрозділів морської піхоти Чорноморського флоту Російської Федерації завершені на полігоні Опук під Феодосією, повідомляє відділ інформаційного забезпечення ЧФ РФ.

Протягом п’яти діб особовий склад та органи військового управління бригади відпрацьовували властиві завдання на місцевості у взаємодії з морською авіацією і корабельними сполуками флоту.

Поряд з висадкою морського й повітряного десанту на необладнане узбережжя та веденням бою на плацдармі у наступі та обороні особливу увагу було приділено злагодженості дій морських піхотинців з нейтралізації терористичних угруповань.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

У рамках навчань успішно відпрацювали льотчики морської авіації флоту, які виконали на полігоні бомбометання з метою придушення опорних пунктів і вогневих точок умовного противника для успішної висадки десанту.

Командно-штабні навчання є завершальним етапом польового виходу підрозділів окремої бригади морської піхоти на полігон Опук.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Найближчими днями особовий склад і техніка будуть доставлені великими десантними кораблями в пункт постійної дислокації до севастопольської бухти Козача.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: